Privacy and GPDR Cookie Consent

Γιατί να προτιμήσετε έναν υπνόσακο Grobag

Στην Αγγλία συνηθίζουν να λένε ότι "A Baby Sleep Bag by any other name is simply not a Grobag", ή στα Ελληνικά "Ένας οποιοσδήποτε βρεφικός υπνόσακος, απλά δεν είναι GroBag".  Δείτε τους λόγους αυτής της τόσο ευρείας αποδοχής παρακάτω: 

Πρωτοπόροι

Οι υπνόσακοι Gro ξεκίνησαν την επανάσταση στο χώρο του ύπνου των μωρών το 2000, όταν στην Αγγλιά το ποσοστό των μαμάδων που χρησιμοποιούσαν υπνοσακο ήταν πολύ μικρό. Σήμερα ποσοστό μεγαλύτερο του 95% των γονιών στην Αγγλία κοιμίζει τα παιδιά τους σε υπνόσακο, κάνοντας τις παραδοσιακές κουβέρτες και σκεπάσματα να μοιάζουν παρελθόν. 

Ασφαλείς

Η εταρεία Gro δουλεύει σε στενή συνεργασία με τον Οργανισμό Lullaby Trust που προάγει τον ασφαλή ύπνο των παιδιών. Όλοι οι υπνόσακοι περιλαμβάνουν δωρεάν θερμόμετρο δωματίου και οδηγό για το πως να ντύσετε το μωρό σας μέσα από τον υπνόσακο ανάλογα με τη θερμοκρασία στο δωμάτιό του. 

Ποιότητα και αισθητική

Στη Gro υπερβαίνουμε τα κανονικά όρια για να διασφαλίσουμε ότι οι υπνόσακοί σας είναι άριστης ποιότητας και από τα υψηλότερης ποιότητας υλικά. Όλοι οι υπνόσακοι Gro είναι απολύτως σύμφωνοι με τα Βρετανικά και Ευρωπαϊκά πρότυπα. Για την ακρίβεια το τελευταίο Βρετανικό πρότυπο για τους υπνόσακους, βασίστηκε σε δικές μας αρχικές προδιαγραφές για την ασφάλεια του βρέφους. 

Πολυβραβευμένοι

Κάθε χρόνο η εταιρεία μας κερδίζει βραβεία που επιβεβαιώνουν την προτίμηση των μαμάδων αλλά και την αναγνώριση της ποιότητάς μας από τον Κλάδο των Βρεφικών Ειδών. Είμαστε ενθουσιασμένοι που και φέτος κερδίσαμε Χρυσά Βραβεία, ως το καλύτερο βρεφικό προϊόν. Σήμερα η Gro Bag απαριθμεί 4 Χρυσά Βραβεία Mother and Baby και 2 Βραβεία Πρακτικού Γονέα. Το μεγαλύτερο βραβείο όμως είναι η προτίμηση των μαμάδων που μας έχει κατατάξει στο πρώτο προϊόν της κατηγορίας με περισσότερους από 3 εκαττομύρια υπνόσακους να έχουν πουληθεί στην Αγγλία μέχρι στιγμής.

Αγοράζοντας για το μωρό σας ένα υπνόσακο Gro είστε σίγουρες ότι:

  • Διαλέγετε ένα υπνόσακο που είναι σύμφωνος με τις πιο πρόσφατες προδιαγραφές του Βρεττανικού Προτύπου (BS 8510:2009)
  • Διαλέγετε το μόνο υπνόσακο που προτείνεται από το Lullaby Trust, τον κορυφαίο Βρεττανικό οργανισμό σε θέματα αιφνίδιου βρεφικού θανάτου 
  • Διαλέγετε έναν υπνόσακο που έχει ελεγθεί εξονυχιστικά με διεξοδικούς ελέγχους και τεστ. 
  • Διαλέγετε έναν υπνόσακο που έχει το σωστό μέγεθος για το παιδί σας, σύμφωνο με το πρόσφατο Βρεττανικό Πρότυπο 
  • Διαλέγετε ένα υπνόσακο εξαιρετικής αισθητικής, προσεκτικά επιλεγμένων αξεσουάρ και απαράμιλλης ποιότητας ραφής και υλικών
  • Παίρνετε και ένα δωρεάν θερμόμετρο εσωτερικού χώρου με οδηγίες πως να ντύνετε το μωρό σας κάτω από τον υπνόσακο, ώστε να είστε πάντα σίγουρες ότι χρησιμοποιείτε τον υπνόσακο σωστά και για τον καλύτερο και ασφαλέστερο ύπνο του μωρού σας
  • Διαλέγετε τον αγαπημένο και πιο διαδεδομένο υπνόσακο της Μεγάλης Βρεττανίας!

Ελέγξτε τον υπνόσακο του μωρού σας βλέποντας το βίντεο

 

Τι ειναι το Lyllaby Trust

To Lullaby Trust (παλιότερα γνωστό ως το Ινστιτούτο Έρευνας των Αιφνίδιου Βρεφικού Θανάτου) είναι ο κορυφαίος Βρετανικός Οργανισμός που ερευνά τους θανάτους βρεφών, με σκοπό να προάγει την υγεία των βρεφών και να υποστηρίξει τις οικογένειες θυμάτων. Εκτιμάται ότι περισσότερες από 20.000 ζωές έχουν σωθεί χάρη στο έργο του και στα project ευαισθητοποίησης νέων γονιών που οργανώνει. 

Η εταιρεία Gro εργάζεται σε στενή συνεργασία με το Lullaby Trust από το 2000 και βοηθά τους γονείς να δημιουργήσουν ένα ασφαλές περιβάλλον για τα μωρά τους. Έχουμε χρηματοδοτήσει την έρευνα αλλά και καμπάνιες ευαισθητοποίησης του Lullaby Trust και χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες και τις οδηγίες που αντλούμε για το σχεδιασμό των προϊόντων μας, αλλά και για να τις μοιραζόμαστε μαζί σας. 

Πρόσφατα έχουμε εκδώσει έναν οδηγό ασφαλούς ύπνου των μωρών με σκοπό τη διάδοση της καμπάνιας "Μείωση των Κινδύνων" σε κατά το δυνατόν περισσότερους γονείς. Το Lullaby Trust ήταν και παραμένει ο μόνος ειδικός για τον ύπνο των μωρών. Από όλες τις φιλανθρωπίες που θα μπορούσαμε να υποστηρίξουμε, το Lullaby Trust είναι αυτό που επιλέγουμε, καθώς οι αντικειμενικοί σκοποί του ταιριάζουν απόλυτα με τους δικούς μας για τη δημιουργία και διατήρηση ενός ασφαλούς περιβάλλοντος για σας και το μωρό σας. 

Και για να κλείσουμε όπως ξεκινήσαμε...

Ένας οποιοσδήποτε υπνόσακος, με ένα οποιοδήποτε άλλο όνομα, απλά ΔΕΝ είναι Gro.