Κατηγορίες Κατηγορίες

GROSNUG

Όταν γεννιούνται τα μωράκια, η μετάβαση από την ζεστασιά στην κοιλιά της μαμάς, κουλουριασμένα και ασφαλή, στον έξω κόσμο δεν είναι εύκολη. 

Γι' αυτό, τα παλιά χρόνια τα μωρά τα φασκιώνανε, τυλίγανε δηλαδή γερά πόδια και χέρια με ύφασμα. Η Gro, ειδική στον ύπνο του μωρού, εφυήρε το πρωτοποριακό GroSnug. Εναν σακο από υπέροχο μαλακό ύφασμα που δεν σφιχτοδένει το νεογέννητο, αλλά το βοηθάει να είναι ζεστό και ασφαλές, όπως στην αγκαλιά της μαμάς του. 

Με το Grognug μπορείτε να έχετε τα χεράκια του μέσα ή έξω από τον σάκο, ανάλογα με την ώρα της μέρας και της προτιμήσεις του ίδιου του μωρού σας.

Το GroSnug είναι εύκολο και πρακτικό στη χρήση, όπως κάθε προϊον της Gro. Έχει ένα μακρύ φερμουάρ που ανοίγει μέχρι κάτω για να διευκολύνει στο άλλαγμα της πάνας, μοναδικό σχεδιασμός που δημιουργεί χώρο για τη φυσική στάση των ποδιών και τη υγιή ανάπτυξη των ισχίων, ιδανικό για τη μετάβαση του μωρού σας στον πρώτο του υπνόσακο Grobag.

Κατασκευασμένo από ένα υπεραπαλό και ελαστικό βαμβακερό ύφασμα δημιουργούν ένα αναπαυτικό και τρυφερό περιβάλλον ύπνου και χαλάρωσης που τα μωρά λατρεύουν!

Το GroSnug σας δίνει τη δυνατότητα να τυλίξετε τα χεράκια του μωρού μέσα ή να τα αφήσετε έξω ελεύθερα. Τυλίγοντας το μωρό σας με τα χέρια μέσα σημαίνει ότι θα αισθάνονται ασφαλή, όπως όταν ήταν στην κοιλίτσα σας, και ο φυσικός αντανακλαστικός αιφνιδιασμός θα μειωθεί. Αυτό θα βοηθήσει το μωρό σας να κοιμηθεί ευκολότερα και πεισσότερο. 

Τα GroSnug χωρίζονται σε δύο κατηγορίες αναλογα με την θερμοκρασία δωματίου;

  • Ανοιξιάτικοι/φθινοπωρινοί (Light) για θερμοκρασία δωματίου 21 - 25°C
  • Χειμωνιάτικοι (Cosy) για θερμοκρασία δωματίου 16 - 20°C

Το  "THE INERNATIONAL HIP DYSPALASIA INSTITUTE" (IHDI) που μελετάει την δυσπλασία του ισχύου και ερευνά τρόπους για υγιή ανάπτυξη τους, έχει επίσημα αναγνωρίσει ότι η The Gro Company έχει αναπτύξει προϊόντα που θεωρούν τη σημαντική
την υγιή ανάπτυξη του ισχίου κατά τη βρεφική ηλικία. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό κατά τη διάρκεια των πρώτων σταδίων ανάπτυξης ισχίου, τους πρώτους μήνες μετά τη γέννηση. 
Το IHDI αναγνωρίζει συγκεκριμένα τα GroSnug και τους υπνόσακους GroBag ως «HIP HEALTY» (Υγιή Ισχία) προκειμένου να αναγνωρίσει «κοινωνικά συνειδητές εταιρείες που κάνουν το καλύτερο δυνατό για την παροχή προϊόντων για την προώθηση 
της βέλτιστης ανάπτυξης ισχίου».

 

Χαρακτηριστικά  

  • Κάλυμμα για το φερμουάρ στο σαγόνι  για την αποφυγή τριβής
  • Μακρύ και ασφαλές για μωρά φερμουάρ YKK 
  • Ανοίγει από κάτω  για εύκολο άλλαγμα της πάνας 
  • Υψηλή ποιότητα κατασκευής χωρίς σκληρές ραφές ή σημεία 
  • Μοναδικές καμπύλες που δημιουργήθηκαν για να υπάρχει αρκετός χώρος για τη φυσική στάση των ποδιών και την υγιή άνπτυξη των ισχίων.
  • Περιλαμβάνει ΔΩΡΕΑΝ θερμόμετρο θερμοκρασίας 
  • Τι να φορέσετε με το GroSnug υπάρχει στο πίσω μέρος της συσκευασίας.
  • Κατάλληλο από νεογέννητα 2.3 κιλά - εως 3 μηνών περίπου 5.5 κιλά

Δείτε το video που εξηγεί το Gro Snug και πως να το χρησιμοποιήσετε.