Έκπτωση 10%
GroBag Υπνόσακος Travel 0.5 tog καλοκαιρινός 6-18 μηνών Sea Horsey

GroBag Υπνόσακος Travel 0.5 tog καλοκαιρινός 6-18 μηνών Sea Horsey

Παλιά τιμή: 31,40 
28,26 
Κερδίζετε: 3,14  (10%)
AAA6220
Σε Απόθεμα
+
+ Αγαπημένα + Σύγκριση

Ο υπνόσακος αυτός θα είναι το καλοκαιρινό του σεντονάκι που δεν θα αποχωρίζεται ποτέ!

Με έξυπνο αμφίδρομο φερμουάρ και υποδοχή ζώνης 5 σημείων για να τον χρησιμοποιήσετε στο κάθισμα αυτοκινήτου ή στο καροτσάκι σας.

Όταν η ειδική σχισμή στο πίσω μέρος είναι κλειστή (όχι σε κατάσταση ταξιδίου), μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε ως έναν κανονικό υπνόσακο Gro Bag.

Φτιαγμένο από 100% βαμβάκι.

Διατίθεται σε μεγέθη 0-6 μηνών, 6-18 μηνών και 18-36 μηνών.

Η εταιρεία Gro Bag ΔΕΝ κατασκευάζει υπνόσακους με μανίκια.

Η εταιρεία Gro Bag σε συνεργασία με το Lullaby Trust, το Βρετανικό Οργανισμό που διερευνά θέματα ασφαλούς βρεφικού ύπνου, θέματα αιφνίδιου βρεφικού θανάτου / SIDS και συμπαραστέκεται στις οικογένειες που υπήρξαν άτυχες, έχουν δημιουργήσει το Βρετανικό Πρότυπο για τους υπνόσακους, το οποίο υιοθέτησε και η Ευρωπαϊκή Ένωση. Σύμφωνα με το πρότυπο αυτό, τα μανίκια δεν ενδύκνεινται για τον ασφαλή ύπνο του μωρού, γιατί ενέχουν κινδύνους υπερθέρμανσης.

ΟΙ υπνόσακοι χωρίς μανίκια επιτρέπουν καλύτερα την κυκλοφορία του αέρα και με δεδομένο ότι αφήνουν τα χέρια του παιδιού ακάλυπτα το βοηθούν όταν χρειάζεται να αποβάλει θερμότητα και να αυτορυθμίζει τη θερμοκρασία του. Άλλωστε θα προσέξετε ότι και τα παιδιά που κοιμούνται με κουβέρτες, πάντα θέλουν να έχουν τα χέρια τους έξω από την κουβέρτα.

Με απλά λόγια, σκεφτείτε τον εαυτό σας κουκουλωμένο με ένα πάπλωμα ζεστό και να είστε ανήμποροι να το ανασηκώσετε να πάρετε αέρα ή να βγάλετε τα χέρια σας έξω από το πάπλωμα.
Καμία μεγάλη και επώνυμη εταιρία πλέον δεν παράγει υπνόσακους με μανίκια.