Privacy and GPDR Cookie Consent

Pip το Πάντα, ο τέλειος σύντροφος για τον ύπνο! Επαναφορτιζόμενος με USB

55,90 
AKA0061
Σε Απόθεμα
+
+ Αγαπημένα + Σύγκριση
Μετά από την τεράστια επιτυχία και τα βραβεία της Ollie της κουκουβάγιας από τις μαμάδες, ως το καλύτερο βοήθημα ύπνου, η Gro μας φέρνει τον Pip το πάντα!
 
Ο Pip το πάντα έχει ακριβώς τις ίδιες λειτουργίες με την Ollie τη κουκουβάγια και θα γίνει και αυτός ο αγαπημένος σύνροφος του παιδιού σας στον ύπνο!

Η όμορφη του εμφάνιση, η απαλή του υφή, οι ήχοι και το απαλό του φως θα ενθουσιάσουν το μωρό σας και θα το βοηθήσουν να μπεί σε μια ρουτίνα ύπνου.

Αναπαράγει 6 χαλαρωτικούς ήχους (χτύπους καρδιάς, σταγόνες βροχής, στατικό λευκό θόρυβο, νανούρισμα) και με έχει απαλό, ζεστό φωτισμό που δημιουργεί ένα ήρεμο περιβάλλον για να κοιμηθεί πιο εύκολα το μωράκι σας. 

Με τον αισθητήρα κλάματος που διαθέτει αναγνωρίζει το κλάμα του μωρού, ενεργοποιείται αυτόματα και ξαναρχίζει τη μελωδία χωρίς να κάνετε τίποτα απολύτως.
 
Βοηθάει το παιδί να αναγνωρίζει τη διαδικασία του ύπνου, αφού κάθε φορά που το βάζετε να κοιμηθεί θα ακούει την αγαπημένη του μελωδία και αναγνωρίζει το απαλό φως. 
 
 
 

 

Χαρακτηριστικά
  • Κατάλληλο από τη γέννηση
  • 6 χαλαρωτικοί ήχοι (χτύποι καρδιάς, σταγόνες βροχής, Στατικός λευκός θόρυβος, νανούρισμα)
  • Καινοτόμο αισθητήρα κλάματος που ενεργοποιείται με το νανούρισμα και τον λευκό ήχο και διαρκεί για 3 ώρες.
  • Ρυθμιζόμενη ένταση - υψηλή, μεσαία, χαμηλή (προσαρμοσμένη σε αυτή που ταιριάζει στο μωρό σας)
  • Αναπαραγωγή ήχου για 20 λεπτά
  • 3 διαφορετικά επίπεδα φωτός. Το φως λάμπει για 30 λεπτά
  • Ασφαλές στήριγμα με Velcro - δένεται στην κούνια, στο καροτσάκι ή στο κάθισμα του αυτοκινήτου
  • Καθαρίζεται με  ένα νωπό πανάκι
  • Δοκιμασμένο και συμμορφωμένο στο EN71-1/2/3 
  • Σε 5 ώρες φορτίζει πλήρως, διαρκεί 25ώρες σε υψηλή λειτουργία & 75 σε χαμηλή λειτουργία
  
 Δείτε το βίντεο παρουσίασης της Ollie που λειτουργεί ακριβώς όπως και ο Pip το Πάντα:
 
 
 
 
Άξιζε καθε ευρω που δώσαμε για την Ολι μας! Ειναι το πρώτο πράγμα που αγόρασα απο το Internet και ήμουν επιφυλακτική. Ομως και η εξυπηρέτηση σας ηταν τέλεια και η Ολι μας, μας εχει γινει απαραίτητη! Η Μιλένα μου την λατρεύει και τωρα πο θα φύγουμε για Χριστούγεννα θα την πάρουμε μαζί μας!
Την έχουμε από την πρώτη μέρα που ήρθαμε σπίτι και όντως βοηθάει πολύ να χαλαρώνει και να ξανακοιμαται τόσο το μωράκι όσο και η μαμά ????ειδικά ο ήχος του νερού. Σαν να κάνεις διαλογισμό ????
Είναι φανταστική!!!! Η μικρή μου τη λάτρεψε! Την έχουμε ακόμη, μετά από σχεδόν δύο χρόνια!
Για κάποιους που λένε ότι σαν το νανούρισμα της μαμάς δεν υπάρχει.... Θα συμφωνήσω... Εγώ με διδυμα πως να το κάνω όμως; και με την κούραση όλη μέρα; έχω την κουκουβάγια και με έχει σώσει!!!δεν την αποχωριζονται τα μικρά μου.. Αξίζει να την πάρουν....
Γράψτε μια κριτική

Επιλέξτε το κατάλληλο μέγεθος για τον υπνόσακο σας. 

Το κεφαλάκι του, δεν πρέπει να χωράει να περάσει από την λαιμόκοψη όταν είναι κουμπωμένος ο υπνόσακος, διαφορετικά θα είναι μεγάλος. 

Στο πινακάκι παρακάτω μπορείτε να δείτε ποιο υπνόσακο να επιλέξετε ανάλογα την ηλικία, το βάρος του παιδιού αλλά και το ύψος του.

Στην στήλη ύψος σας γράφουμε το μέγιστο ύψος του υπνόσακου και υπολογίστε ότι το παιδάκι σας πρέπει να είναι το πολύ μεταξύ των δύο αυτών αριθμών.

Θα πρέπει να έχετε υπόψιν ότι ο υπνόσακος πρέπει να είναι πολύ άνετος στα πόδια για να τεντώνεται το παιδί όσο θέλει, οπότε καλύτερα να επιλέξετε το μεγαλύτερο μέγεθος αν είστε στο όριο. 

Μέγεθος Ύψος μωρού Βάρος μωρού
0-3 μηνών μέχρι 62εκ. 3.2-6.1kg
3-6 μηνών 62-68εκ.  6.1-8.2kg
6-18 μηνών 68-86εκ. 18.2-11.3kg
18-36 μηνών 86-98εκ. 11.3kg