Privacy and GPDR Cookie Consent

Gro Company Dreammaker: Επιστημονικό Βοήθημα Ύπνου

52,90 
491490
Σε Απόθεμα
+
+ Αγαπημένα + Σύγκριση

Το επιστημονικό βοήθημα ύπνου

Αξιοποιώντας ό,τι πιο προηγμένο έχει να επιδείξει η επιστήμη και η τεχνολογία, η GRO δημιούργησε αυτή τη συσκευή ήχου και φωτός που βοηθά το μωρό να κοιμηθεί, αναπαράγοντας τις βέλτιστες συνθήκες που έχει αποδειχθεί ότι εξασφαλίζουν έναν καλό ύπνο.

Γνωρίζουμε καλά ότι οι ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΟΙ ΓΟΝΕΙΣ είναι βασική προϋπόθεση για μια ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!    

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Συσκευή υποστήριξης του βρεφικού ύπνου που αναπτύχθηκε σε συνεργασία με κορυφαίους επιστήμονες Βρετανικού Πανεπιστημίου (δείτε περισσότερα για το Ανώτατο Ίδρυμα ΕΔΩ) που μελετούν τον ύπνο.

Το Dreammaker™ δημιουργεί συνθήκες που έχει αποδειχθεί επιστημονικά ότι ωθούν το μωρό να κοιμηθεί ευκολότερα και να διατηρήσει τον ύπνο του για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα χωρίς διακοπές. Διαθέτει: 

 • Ροζ ήχο 
 • Κόκκινο φωτισμό
 • Παλλόμενο φωτάκι

...χαρακτηριστικά όλα που χαλαρώνουν το βρέφος, αφού σε συνδυασμό δημιουργούν ένα οικείο για εκείνο περιβάλλον που του θυμίζει τη ζωή στη μήτρα. 

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Η ΣΥΣΚΕΥΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΗ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΑ ΕΞΗΣ ΠΡΟΗΓΜΕΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

 • Διαθέτει αισθητήρα κλάματος 

Πατώντας την ένδειξη "Cry Sensor" ενεργοποιείται ο αισθητήρας κλάματος. Έτσι, η συσκευή τίθεται σε λειτουργία με τον ήχο του κλάματος του βρέφους, και ξεκινά να εκπέμπει σύμφωνα με τις επιλογές που έχετε ήδη κάνει από πριν. Η συσκευή τίθεται σε κατάταση αναμονής μόλις παρέλθουν 40 λεπτά ησυχίας. 

 • Διαθέτει 3 επίπεδα έντασης στο φως

Επιλέγετε εσείς ποιο από τα τρία ταιριάζει καλύτερα στην ιδιοσυγκρασία του μωρού, τις οικογενειακές συνήθειες και το περιβάλλον του σπιτιού. Η υψηλότερη ρύθμιση είναι των 200 μονάδων lux, πέραν της οποίας οι ειδικοί επιστήμονες θεωρούν ότι μπορεί να επηρεάζεται αρνητικά ο ύπνος. Η ρύθμιση αυτή είναι κατάλληλη ως φωτάκι νυκτός ή για τους νυκτερινούς θηλασμούς. 

 • Διαθέτει ρυθμιστή έντασης του ήχου

Η μέγιστη ένταση του ήχου φτάνει τα 50 db, επίπεδο στο οποίο οι ήχοι είναι αντιληπτοί από τον εγκέφαλο, δεν διαταράσσουν ωστόσο τον ύπνο. 

 • Διαθέτει θύρα USB και περιλαμβάνει καλώδιο που μπορείτε να συνδέσετε σε μια πρίζα κινητού τηλεφώνου. 
 • Συσκευασία από 100% ανακυκλώσιμο υλικό. 
 • Διαστάσεις: 13.5 x 13.5 x 11 εκ

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

TI EINAI O ΡΟΖ ΗΧΟΣ;

Επί 9 ολόκληρους μήνες, το βρεφάκι μας έζησε σε ένα περιβάλλον με ήχους: ο καρδιακός παλμός, ο ήχος του αίματος που κυκλοφορεί στις αρτηρίες, οι διαφορετικοί ήχοι που κάνει το πεπτικό σύστημα. Επί 24 ώρες το 24ωρο, χωρίς καμία εξαίρεση, οι ήχοι αυτοί δεν σταμάτησαν ποτέ. Πώς λοιπόν να μην... δυσπιστεί το μωρό μας όταν εκτίθεται σε απόλυτη ησυχία τώρα που γεννήθκε;

Οι ειδικοι επιστήμονες διακρίνουν 3 επίπεδα ηχου, που τους έχουν ονομάσει

ΛΕΥΚΟΣ | ΡΟΖ | ΚΑΦΕ.

Ο ΡΟΖ ήχος, λοιπόν, θεωρείται ευγενέστερος και καταλληλότερος για τον ύπνο. Για να καταλάβετε τη διαφορά, ο λευκός ήχος είναι σαν κι αυτόν που κάνει μια ηλεκτρική σκούπα, ο καφέ το βοητό του αεροπλάνου ή ένα ορμητικό ποτάμι, ενώ ο ροζ είναι σαν το θρόισμα των φύλλων, τον ήχο μιας βροχούλας ή τα κύματα στην ακροθαλασσιά.

ΣΕ ΤΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΝ ΤΑ 50 db?

Τα 50 ντεσιμπέλ είναι το μέγιστο επιτρεπτό όριο για κάθε συσκευή ύπνου. Για να κατανοήσετε καλύτερα με τι μοιάζει ο ήχος έντασης 50 ντεσιμπέλ, μπορείτε να φέρετε στο μυαλό σας:

 • Μια χαμηλόφωνη συζήτηση
 • Οι θορυβοι ενός ήσυχου σπιτιού
 • Οι ήχοι σε έναν δρόμο αμιγούς κατοικίας
 • Ένα μη θορυβώδες ψυγείο 
 • Μια ήπια βροχή

ΠΩΣ ΒΟΗΘΑ Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ;

Πολλά χρόνια τώρα η επιστημονική κοινότητα ασχολείται με την επίδραση του φωτός στην υγεία και τη διατήρησή της. Οι έρευνες έχουν καταδείξει ότι το ερυθρό φως επιτρέπει την παραγωγή μελατονίνης, η οποία χαλαρώνει τον οργανισμό και τον θέτει σε κατάσταση προετοιμασίας ύπνου. Οι έρευνες της εταιρίας φανέρωσαν ότι το ερυθρό φως βοηθά το μωρό να αποκοιμηθεί ταχύτερα, αλλά και να κοιμηθεί για μεγαλύτερο διάστημα μέσα στη νύχτα. Καθώς, μάλιστα, δεν ενοχλεί κατά το νυχτερινό ξύπνημα, το μωρό ηρεμεί ευκολότερα. 

ΠΩΣ ΒΟΗΘΑ ΤΟ ΠΑΛΛΟΜΕΝΟ ΦΩΣ;

Ο ρυθμός με τον οποίο πάλλεται το απαλό φωτάκι αντιστοιχεί στο ρυθμό την αναπνοής του μωρού μας. Το βρέφος τείνει να αναπνεύσει στον ρυθμό που του "υπαγορεύεται" από το φωτάκι κι έτσι χαλαρώνει και αποκοιμιέται.

Η συσκευή διαθέτει 2 διαφορετικές ρυθμίσεις. Χρησιμοποιούμε την πρώτη για να βοηθήσουμε το μωρό να εισέλθει σε κατάσταση ηρεμίας, την κατάσταση αυτή στην οποία βρίσκεται αμέσως πριν αποκοιμηθεί. Χρησιμοποιούμε τη δεύτερη που εκπέμπει το φως σε ρυθμό πιο αργό μόλις το μωρό αποκοιμηθεί, ακολουθώντας τον αργότερο ρυθμό αναπνοής που όλοι έχουμε όταν κοιμόμαστε. 

Βοηθά το νεογέννητο μωρό μου να κοιμάται και να μείνει ήρεμο όλη τη νύχτα. Το κόκκινο φως είναι επίσης καλό για να το τσεκάρω κατά τη διάρκεια της νύχτας. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα.
Το έκανα δώρο και έμειναν πολύ ευχαριστημένοι
Έχω ξοδέψει τόσα χρήματα σε βοηθήματα ύπνου και τίποτα δεν έπιανε. Με το dreammaker έχουμε πάει από 6-8 ξυπνήματα στα 2 κάθε βράδυ!! Το συνιστώ ανεπιφύλακτα! Είχα αρχίσει να απελπίζομαι επειδή το μωρό μου δεν κοιμόταν περισσότερο από μία ώρα τη φορά. Είναι 11 μηνών!!!
Υπέροχο για το παιδικό δωμάτιο
Βοηθά το μωρό να νανουριστεί και να κοιμηθεί ήσυχα
Καταπληκτικό προϊόν. Μόλις το αγόρασα για μια φίλη με νεογέννητο. Βοηθά το μωρό να κοιμηθεί και είναι και νυχτερινό φωτάκι . Όταν κλαίει το μωρό, ανάβει ξανά για μια ώρα, εκτός αν το πατήσετε για να κλεισει .. Απαραίτητο για γονείς με νεογέννητα ..
Απολύτως απαραίτητο για κάθε σπίτι με νεογέννητο
Πραγματικά δεν ξέρω ποιος το χαίρεται περισσότερο, το μωρό ή εμείς ως γονείς! Είναι τόσο καταπραϋντικό, εύκολο στη χρήση και στο καθάρισμα και δεν πιάνει χώρο.Ο ήχος και η φωτεινότητα ρυθμίζονται όπως θέλει ο καθένας. Δεν μπορούμε πλέον χωρίς αυτό. Βοηθά το μωρό να κοιμηθεί πιο εύκολα και καλύτερα.
Εξαιρετικό προϊόν θα πρέπει οι νέοι γονείς να το αγοράσουν. Εμείς είχαμε σοβαρό πρόβλημα με τον ύπνο καθώς το μωρό μας είχε πολύ έντονους κολικούς και δεν κοιμόταν σχεδόν καθόλου τη νύχτα. Μόλις αγοράσαμε το dreammaker πραγματικά σωθηκαμε. Σταδιακά άρχισε να κοιμάται πολύ γρήγορα και να ξυπνάει μόνο για να πιει γάλα. Ο αισθητήρας κλάμματος εξαιρετικός καθώς ενεργοποιείται κατευθείαν και ηρεμεί το μωρό. Το συστήνω ανεπιφύλακτα.
Διάβαζα για το κόκκινο νυχτερινό φως οτι βοηθά να γίνει το περιβάλλον πιο οικείο για το μωρό «σαν μήτρα» οπότε σκέφτηκα να το δοκιμάσουμε για το νεογέννητό μας. Εκπέμπει μια πολύ ήρεμη και καταπραϋντική λάμψη που είναι αρκετά φωτεινή για νυχτερινά ταΐσματα. Υπάρχει μια επιλογή να έχει παλμικό φως (σαν καρδιακό παλμό), αλλά προτιμώ το σταθερό. Ο ροζ θόρυβος είναι ακριβώς όπως ο λευκός θόρυβος, αλλά πιο γλυκός. Μου αρέσει η δυνατότητα αλλαγής της έντασης στον ήχο.
Πολύ καλή συσκευή ροζ ήχου και το φως ηρεμεί και εμάς και το μωρό
Γράψτε μια κριτική

Παρακολουθήστε στο παρακάτω βίντεο τις λειτουργίες του DreamMaker και πως μπορείτε να τις ρυθμίσετε: