Privacy and GPDR Cookie Consent

Gro Company Dreammaker: Βοήθημα ύπνου με φωτάκι, ροζ ήχους και αισθητήρα κλάματος

47,90 
491490
Σε Απόθεμα
+
+ Αγαπημένα + Σύγκριση

Τα περισσότερα βοηθήματα ύπνου αποτελούνται από φως, χρώμα και θορύβους, που είναι που είναι αναμφισβήτητα συναρπαστικά και διεγερτικά για τα μωρά, αλλά όχι πολύ βοηθητικά όταν έρχεται η ώρα του ύπνου. Αυτό το καινοτόμο και επιστημονικά αποδεδειγμένο βοήθημα ύπνου είναι γεμάτο με έξυπνη και καινοτόμα τεχνολογία, που έχει σχεδιαστεί για να προσομοιώνει τις ιδανικές συνθήκες ύπνου, αντί να τονώνει το μωρό.

Όταν το μωρό κοιμηθεί, προσαρμόστε τις ρυθμίσεις και το Dreammaker θα συνεχίσει την δουλειά σας, όση ώρα ξεκουράζεστε και εσείς!

Κατασκευασμένο από τους παγκόσμια κορυφαίους επιστήμονες ύπνου στο πανεπιστήμιο Northumbria στη Μεγάλη Βρετανία, το Dreammaker™ είναι η μοναδική συσκευή ύπνου που εκπέμπει ροζ ήχουςκόκκινο φως με παλλόμενες φωτεινές ενδείξεις, σχεδιασμένο να χαλαρώνει το μωρό και να το ενθαρρύνει σε ένα βαθύτερο και καλύτερο ύπνο.

Βοηθάει το μωρό να κοιμηθεί καλύτερα δημιουργώντας τις κατάλληλες συνθήκες, χωρίς να το ενοχλεί. 

ΡΟΖ ΗΧΟΣ:

Ενώ το μωρό βρίσκεται στην μήτρα, είναι περιτριγυρισμένο από ήχο, την φωνή και τον καρδιακό παλμό της μαμάς, τη ρυθμική κίνηση του πεπτικού συστήματος, το ωκεάνιο κύμα της αναπνοής, τη ροή του αρτηριακού αίματος και τους φιλτραρισμένους ήχους του έξω κόσμου. Ο ροζ ήχος του Dreammaker μιμείται τους φυσικούς ήχους της μήτρας και βοηθά το μωρό να αποκοιμηθεί πιο γρήγορα, βαθύτερα και για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, καθώς του προσφέρει έναν ανακουφιστικό, οικείο και πιο φυσικό θόρυβο σε σύγκριση με άλλους θορύβους.

Για να διασφαλίσει ότι ο ήχος είναι τέλειος για την ακοή και την ανάπτυξη του μωρού, η μέγιστη ένταση είναι 50dBA. Σε αυτό το επίπεδο, οι ήχοι ακούγονται και τα εγκεφαλικά κύματα τους πιάνουν, αλλά δεν το ενοχλεί μόλις κοιμηθεί.

ΚΟΚΚΙΝΟ ΦΩΣ:

Η έρευνα έχει δείξει ότι σε αντίθεση με την έκθεση σε άλλα φώτα του φάσματος που καταστέλλουν σημαντικά τη μελατονίνη (την ορμόνη του ύπνου), η έκθεση στο κόκκινο φως επιτρέπει την παραγωγή μελατονίνης που χαλαρώνει το σώμα και το ετοιμάζει για ύπνο. Η ενσωμάτωση του κόκκινου φωτός στον ύπνο του μωρού μπορεί να το βοηθήσει να κοιμηθεί γρηγορότερα, να κοιμάται περισσότερο όλη τη νύχτα και να είναι ελάχιστα διεγερτικό κατά τα νυχτερινά ξυπνήματα

Επιλέξτε από 3 επίπεδα φωτεινότητας, με το μέγιστο να είναι 200 ​​lux που συνιστάται ως η φωτεινότερη ρύθμιση για τον μικρότερο αντίκτυπο στον ύπνο. Ιδανικό για χρήση ως νυχτερινό φως όταν θηλάζετε κατά τη διάρκεια της νύχτας για να περιορίσετε την ενόχληση στο ελάχιστο.

ΠΑΛΛΟΜΕΝΟ ΦΩΣ:

Τα ρυθμικά παλμικά κύματα φωτός ενθαρρύνουν αργές, βαθιές αναπνοές για να χαλαρώσουν το μωρό. Η πρώτη, ταχύτερη ρύθμιση παλμού αντανακλά τον ρυθμό αναπνοής του μωρού σε ηρεμία ~20 αναπνοές ανά λεπτό (bpm), βοηθώντας το μωρό να κοιμηθεί. Μόλις το μωρό κοιμηθεί, μεταβείτε στη δεύτερη, πιο αργή ρύθμιση παλμών που μιμείται τον ρυθμό αναπνοής σας κατά την ηρεμία για να βοηθήσει και εσάς να χαλαρώσετε και να προετοιμαστείτε για ύπνο.

ΑΙΣΘΗΤΗΡΑΣ ΚΛΑΜΑΤΟΣ:

Εντοπίζει το κλάμα του μωρού κατά την διάρκεια της νύχτας και αυτόματα ενεργοποιεί τη συσκευή να φωτίσει και να παίξει τους ήχους που έχετε επιλέξει για να ηρεμήσουν το μωρό και να το βοηθήσουν να κοιμηθεί πάλι. Μετά από 40 λεπτά ησυχίας, η συσκευή θα μεταβεί σε κατάσταση αναμονής. Η συσκευή θα συνεχίσει να παραμένει σε εγρήγορση όταν είναι ενεργοποιημένο και επιλεγμένο το κουμπί CrySensor.

Χαρακτηριστικά: 

  • Εύκολο στη χρήση. Για να ανοιγοκλείσετε τη συσκεύη απλώς πατήστε δυο φορές το δαχτυλίδι στη κορυφή της συσκευής. Εφόσον το έχετε ανάψει, επιλέξτε τα light, sound and pulse settings , για να ρυθμίσετε τη συσκευή όπως εσείς επιθυμείτε
  • Λειτουργεί με usb. Στη συσκευασία συμπεριλαμβάνεται καλώδιο με θήρα usb και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε απλά συνδέοντάς το σε μια πρίζα κινητού τηλεφώνου.
  • Η συσκευασία είναι φιλική προς το περιβάλλον και αν δε χρειάζεστε το κουτί αποθήκευσης, μπορείτε να το ανακυκλώσετε, αφού είναι κατασκευασμένο απο 100% ανακυκλώσιμα υλικά. 
  • Διαστάσεις: 13.5 x 13.5 x 11 εκ

Εξαιρετικό προϊόν θα πρέπει οι νέοι γονείς να το αγοράσουν. Εμείς είχαμε σοβαρό πρόβλημα με τον ύπνο καθώς το μωρό μας είχε πολύ έντονους κολικούς και δεν κοιμόταν σχεδόν καθόλου τη νύχτα. Μόλις αγοράσαμε το dreammaker πραγματικά σωθηκαμε. Σταδιακά άρχισε να κοιμάται πολύ γρήγορα και να ξυπνάει μόνο για να πιει γάλα. Ο αισθητήρας κλάμματος εξαιρετικός καθώς ενεργοποιείται κατευθείαν και ηρεμεί το μωρό. Το συστήνω ανεπιφύλακτα.
Υπέροχο μηχάνημα ύπνου! Λατρεύω τον τρόπο που λειτουργεί, τους ήχους και το φωτάκι του! Υπάρχουν επιλογές για να το απενεργοποιήσετε ή να το έχετε όσο χαμηλα ή δυνατα θέλετε. Εύκολο κουμπί ενεργοποίησης που απλά αγγίζετε και υπάρχουν διαφορετικές ρυθμίσεις και για το φως! Αισθάνομαι ότι έχει βοηθήσει σημαντικά τον γιο μου να κοιμάται όλη τη νύχτα. Μπορω να πω ότι εχει βοηθήσει κι εμενα να εχω πιο ποιοτικό ύπνο!
Δεν περίμενα να κάνει θαύματα αλλά τελικά....κάνει!!!!!!
Μας έχει βοηθήσει πολύ. Το φως και ο ροζ ήχος φαίνεται να έχει χαλαρωτικές ιδιότητες. Το συστήνω ανεπιφύλακτα
Μου αρέσει που το κόκκινο φως είναι ξεχωριστά από το παλλόμενο, ώστε να μπορώ να κλείσω το ένα και να λειτουργεί το άλλο κατ' επιλογή. Ο ροζ ήχος είναι ήπιος και οι επιλογές είναι πολύ καλές και εύκολες στην χρήση. Ο αισθητήρας κλάματος είναι πραγματικά πολύ χρήσιμος κατά την διάρκεια της νύχτας. Μας έχει βοηθήσει πραγματικά πολύ!
Είναι ακριβώς αυτό που έψαχνα και χάρηκα πολύ που το βρήκα. Ο ροζ ήχος είναι φοβερός, έχει εύκολες ρυθμίσεις, το φωτάκι είναι τέλειο για τους βραδινούς θηλασμούς και αν το έχω συνδεδεμένο μένει ανοιχτό όλη νύχτα. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα
Είναι πολύ ωραίο. Ελαφρύ, το φως δεν είναι πολύ έντονο κάτι για το οποίο ανησυχούσα. Έχω παρατηρήσει ότι ο γιος μου το απολαμβάνει και ησυχάζει όταν το ακούει, κάτι που τον βοηθά να κοιμηθεί πιο γρήγορα. Θα το χρησιμοποιώ καθημερινα σιγουρα!
Αυτό ακριβώς έψαχνα και είμαι τόσο χαρούμενος που το βρήκα Ο ροζ θόρυβος είναι υπέροχος και μπορεί να παραμείνει συνδεδεμένο και ενεργοποιημένο όλη τη νύχτα. Πολύ ευχαριστημένος με την αγορά μου.
Καταπληκτικό προιόν!!!! το μωρό μου είναι ενός έτους, αλλά δεν έχει κοιμηθεί ποτέ όλη τη νύχτα. Έχουμε δοκιμάσει πολλά βοηθήματα ύπνου αλλά τίποτα δεν ήταν αποτελεσματικό ώσπου αγόρασα το dreammaker και βρήκα λύση στο πρόβλημά μου. Το έστησα (πολύ εύκολα) την ημέρα που έφτασε και το έβαλα στο δωμάτιό του για την ώρα του ύπνου. Αυτή ήταν η πρώτη νύχτα που δεν χρειάστηκε να είμαι δίπλα του επειδή δεν κοιμοταν. Ξύπνησε δύο φορές, αλλά μόλις ο ροζ θόρυβος άρχισε, ηρέμησε ξανά και έπεσε για ύπνο! Η καλύτερη αγορά που έχω κάνει ποτέ και σκέφτομαι να πάρω και ένα στο 3χρονο παιδί μου που επίσης δεν έχει κοιμηθεί ποτέ όλη τη νύχτα! Εξαιρετικό προϊόν!
Μετά από πολλές εβδομάδες στέρησης ύπνου ο άντρας μου ανακάλυψε αυτό το θαυματουργό προιόν και καταφέραμε να κοιμόμαστε τα βράδια χωρίς να ξυπνάει ο μικρούλης μας! Πραγματικά είναι φοβερό!
Πραγματικά χρήσιμο προϊόν, έχει σίγουρα βοηθήσει το μωρό μου να κοιμάται καλύτερα το βράδυ
Γράψτε μια κριτική

Παρακολουθήστε στο παρακάτω βίντεο τις λειτουργίες του DreamMaker και πως μπορείτε να τις ρυθμίσετε: