Privacy and GPDR Cookie Consent

Gro Company Dreammaker: Επιστημονικό Βοήθημα Ύπνου

52,90 
491490
Σε Απόθεμα
+
+ Αγαπημένα + Σύγκριση

Το επιστημονικό βοήθημα ύπνου

Αξιοποιώντας ό,τι πιο προηγμένο έχει να επιδείξει η επιστήμη και η τεχνολογία, η GRO δημιούργησε αυτή τη συσκευή ήχου και φωτός που βοηθά το μωρό να κοιμηθεί, αναπαράγοντας τις βέλτιστες συνθήκες που έχει αποδειχθεί ότι εξασφαλίζουν έναν καλό ύπνο.

Γνωρίζουμε καλά ότι οι ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΟΙ ΓΟΝΕΙΣ είναι βασική προϋπόθεση για μια ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!    

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Συσκευή υποστήριξης του βρεφικού ύπνου που αναπτύχθηκε σε συνεργασία με κορυφαίους επιστήμονες Βρετανικού Πανεπιστημίου (δείτε περισσότερα για το Ανώτατο Ίδρυμα ΕΔΩ) που μελετούν τον ύπνο.

Το Dreammaker™ δημιουργεί συνθήκες που έχει αποδειχθεί επιστημονικά ότι ωθούν το μωρό να κοιμηθεί ευκολότερα και να διατηρήσει τον ύπνο του για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα χωρίς διακοπές. Διαθέτει: 

 • Ροζ ήχο 
 • Κόκκινο φωτισμό
 • Παλλόμενο φωτάκι

...χαρακτηριστικά όλα που χαλαρώνουν το βρέφος, αφού σε συνδυασμό δημιουργούν ένα οικείο για εκείνο περιβάλλον που του θυμίζει τη ζωή στη μήτρα. 

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Η ΣΥΣΚΕΥΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΗ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΑ ΕΞΗΣ ΠΡΟΗΓΜΕΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

 • Διαθέτει αισθητήρα κλάματος 

Πατώντας την ένδειξη "Cry Sensor" ενεργοποιείται ο αισθητήρας κλάματος. Έτσι, η συσκευή τίθεται σε λειτουργία με τον ήχο του κλάματος του βρέφους, και ξεκινά να εκπέμπει σύμφωνα με τις επιλογές που έχετε ήδη κάνει από πριν. Η συσκευή τίθεται σε κατάταση αναμονής μόλις παρέλθουν 40 λεπτά ησυχίας. 

 • Διαθέτει 3 επίπεδα έντασης στο φως

Επιλέγετε εσείς ποιο από τα τρία ταιριάζει καλύτερα στην ιδιοσυγκρασία του μωρού, τις οικογενειακές συνήθειες και το περιβάλλον του σπιτιού. Η υψηλότερη ρύθμιση είναι των 200 μονάδων lux, πέραν της οποίας οι ειδικοί επιστήμονες θεωρούν ότι μπορεί να επηρεάζεται αρνητικά ο ύπνος. Η ρύθμιση αυτή είναι κατάλληλη ως φωτάκι νυκτός ή για τους νυκτερινούς θηλασμούς. 

 • Διαθέτει ρυθμιστή έντασης του ήχου

Η μέγιστη ένταση του ήχου φτάνει τα 50 db, επίπεδο στο οποίο οι ήχοι είναι αντιληπτοί από τον εγκέφαλο, δεν διαταράσσουν ωστόσο τον ύπνο. 

 • Διαθέτει θύρα USB και περιλαμβάνει καλώδιο που μπορείτε να συνδέσετε σε μια πρίζα κινητού τηλεφώνου. 
 • Συσκευασία από 100% ανακυκλώσιμο υλικό. 
 • Διαστάσεις: 13.5 x 13.5 x 11 εκ

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

TI EINAI O ΡΟΖ ΗΧΟΣ;

Επί 9 ολόκληρους μήνες, το βρεφάκι μας έζησε σε ένα περιβάλλον με ήχους: ο καρδιακός παλμός, ο ήχος του αίματος που κυκλοφορεί στις αρτηρίες, οι διαφορετικοί ήχοι που κάνει το πεπτικό σύστημα. Επί 24 ώρες το 24ωρο, χωρίς καμία εξαίρεση, οι ήχοι αυτοί δεν σταμάτησαν ποτέ. Πώς λοιπόν να μην... δυσπιστεί το μωρό μας όταν εκτίθεται σε απόλυτη ησυχία τώρα που γεννήθκε;

Οι ειδικοι επιστήμονες διακρίνουν 3 επίπεδα ηχου, που τους έχουν ονομάσει

ΛΕΥΚΟΣ | ΡΟΖ | ΚΑΦΕ.

Ο ΡΟΖ ήχος, λοιπόν, θεωρείται ευγενέστερος και καταλληλότερος για τον ύπνο. Για να καταλάβετε τη διαφορά, ο λευκός ήχος είναι σαν κι αυτόν που κάνει μια ηλεκτρική σκούπα, ο καφέ το βοητό του αεροπλάνου ή ένα ορμητικό ποτάμι, ενώ ο ροζ είναι σαν το θρόισμα των φύλλων, τον ήχο μιας βροχούλας ή τα κύματα στην ακροθαλασσιά.

ΣΕ ΤΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΝ ΤΑ 50 db?

Τα 50 ντεσιμπέλ είναι το μέγιστο επιτρεπτό όριο για κάθε συσκευή ύπνου. Για να κατανοήσετε καλύτερα με τι μοιάζει ο ήχος έντασης 50 ντεσιμπέλ, μπορείτε να φέρετε στο μυαλό σας:

 • Μια χαμηλόφωνη συζήτηση
 • Οι θορυβοι ενός ήσυχου σπιτιού
 • Οι ήχοι σε έναν δρόμο αμιγούς κατοικίας
 • Ένα μη θορυβώδες ψυγείο 
 • Μια ήπια βροχή

ΠΩΣ ΒΟΗΘΑ Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ;

Πολλά χρόνια τώρα η επιστημονική κοινότητα ασχολείται με την επίδραση του φωτός στην υγεία και τη διατήρησή της. Οι έρευνες έχουν καταδείξει ότι το ερυθρό φως επιτρέπει την παραγωγή μελατονίνης, η οποία χαλαρώνει τον οργανισμό και τον θέτει σε κατάσταση προετοιμασίας ύπνου. Οι έρευνες της εταιρίας φανέρωσαν ότι το ερυθρό φως βοηθά το μωρό να αποκοιμηθεί ταχύτερα, αλλά και να κοιμηθεί για μεγαλύτερο διάστημα μέσα στη νύχτα. Καθώς, μάλιστα, δεν ενοχλεί κατά το νυχτερινό ξύπνημα, το μωρό ηρεμεί ευκολότερα. 

ΠΩΣ ΒΟΗΘΑ ΤΟ ΠΑΛΛΟΜΕΝΟ ΦΩΣ;

Ο ρυθμός με τον οποίο πάλλεται το απαλό φωτάκι αντιστοιχεί στο ρυθμό την αναπνοής του μωρού μας. Το βρέφος τείνει να αναπνεύσει στον ρυθμό που του "υπαγορεύεται" από το φωτάκι κι έτσι χαλαρώνει και αποκοιμιέται.

Η συσκευή διαθέτει 2 διαφορετικές ρυθμίσεις. Χρησιμοποιούμε την πρώτη για να βοηθήσουμε το μωρό να εισέλθει σε κατάσταση ηρεμίας, την κατάσταση αυτή στην οποία βρίσκεται αμέσως πριν αποκοιμηθεί. Χρησιμοποιούμε τη δεύτερη που εκπέμπει το φως σε ρυθμό πιο αργό μόλις το μωρό αποκοιμηθεί, ακολουθώντας τον αργότερο ρυθμό αναπνοής που όλοι έχουμε όταν κοιμόμαστε. 

Το μωρό μου είχε εμμονή με τον λευκό θόρυβο όταν γεννήθηκε, έτσι έπρεπε συνέχεια να βάζω το στεγνωτήριο ή την σκούπα σε λειτουργία και να χαλάω ρεύμα. Βρήκαμε τελικά το Dreammaker που βοηθά πολύ το μωρό μου να ηρεμεί.
Εύκολο στη χρήση και κρατά το μωρό μας κοιμισμένο.
Υπήρξε εμφανής βελτίωση στην διάρκεια του ύπνου.
Επίσης βοηθά και τους ενήλικες μέσα στο δωμάτιο να κοιμηθούν πιο εύκολα.
Πολύ καλό, ο εγγονός μου κοιμάται ήρεμα. Ο ήχος μπορεί να ρυθμιστεί και το φως είναι ιδανικό για το βράδυ
Η διαφορά στη ρουτίνα ύπνου του μωρού μου είναι αισθητή. Οι καταπραϋντικοί ήχοι και το απαλό νυχτερινό φως δημιουργούν μια χαλαρωτική ατμόσφαιρα που βοηθά το μικρό μου να κοιμηθεί ήρεμα. Το φως και ο ήχος μπορούν να ρυθμιστούν ανάλογα με τις προτιμήσεις της οικογένειας. Το ενσωματωμένο χρονόμετρο είναι εύχρηστο, γιατί διασφαλίζει ότι δεν θα παραμένει αναμμένο όλη τη νύχτα. Ο σχεδιασμός και η ευκολία χρήσης το καθιστούν μια απαραίτητη προσθήκη στο παιδικό δωμάτιο. Εάν είστε γονιός και αναζητάτε ένα αξιόπιστο βοήθημα ύπνου για το μωρό σας, το Dream Maker αξίζει σίγουρα – έχει γίνει ουσιαστικό μέρος της ρουτίνας μας πριν τον ύπνο!
Έψαχνα νυχτερινό φωτάκι το οποίο θα μένει αναμένο όλη νύχτα για το τάισμα και τις αλλαγές πάνας κλπ
Πραγματικά είμαι πολύ χαρούμενη με αυτήν την αγορά. Οι ρυθμίσεις μου έχουν αποθηκευτεί στην συσκευή, έτσι απλά με ένα πάτημα ανάβει. Απενεργοποίησα τον αισθητήρα κλάματος ώστε να μένει αναμμένο συνεχώς όλη τη νύχτα και έχω τον ροζ θόρυβο στην πιο χαμηλή ρύθμιση και το κοριτσάκι μου να κοιμάται όμορφα. Σίγουρα θα το συνιστούσα για το 4ο τρίμηνο
Το καλύτερο gadgetάκι που έχω αγοράσει. Το μωρό μου είναι 9 εβδομάδων και το χρησιμοποιούμε εδώ και περίπου 3 εβδομάδες. Ξέρω ότι κάθε μωρό είναι διαφορετικό, αλλά το δικό μας πλέον ξυπνάει μόνο μία φορά κατά τη διάρκεια της νύχτας. Μας έσωσε! Θα έβαζα περισσότερα από 5 αστέρια αν μπορούσα.
Είναι θεϊκό. Μιας και είμαι νέα μαμά δοκίμασα κάθε βοήθημα ύπνου της αγοράς και πρέπει να πω ότι το Dreammaker είναι το μόνο απαραίτητο. Το κόκκινο φως την νύχτα είναι αρκετό για να μπορώ να ταίζω το μωρό και δεν το ξυπνάει όπως τα έντονα λευκά φωτάκια. Η λειτουργία ενεργοποίησης και απενεργοποίησης με ένα πάτημα το κάνει πολύ εύχρηστο, ειδικά για το βράδυ.
Το αγόρασα καθώς στο δεύτερο μωρό μου αρέσει ο λευκός θόρυβος για να κοιμάται και είναι άψογο. Το χρησιμοποιούμε κάθε βράδυ και το μωρό ηρεμεί αμέσως μόλις το ακούσει να ξεκινά.
Εύκολο στη χρήση και είναι ακριβώς όπως το περίμενα
Το αγοράσαμε για να ηρεμεί ο γιός μου. Το λατρεύει. Το φως βοηθά στα βραδινά ταίσματα, είναι αρκετά φωτεινό για να μπορώ να βλέπω τι κάνω αλλά δεν ανησυχεί τον μικρό. Έχει επίσης επιλογή για πιο χαμηλή ένταση ή και απενεργοποίηση του ήχου. Απλά τέλειο!
Γράψτε μια κριτική

Παρακολουθήστε στο παρακάτω βίντεο τις λειτουργίες του DreamMaker και πως μπορείτε να τις ρυθμίσετε: